azrina's FotoPage

By: azrina jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-May-2009 08:47 Email | Share | | Bookmark
Family Gathering - Port Dickson 30-31 May 2009

 
 
 
View all 54 photos...
Memang dah lama mama tak update Fotopages ni..the last entry was about 5 months back..dah bersawang teruk dah...

Last weekend 30-31 we all pegi PD..kira macam family gathering la..semua pegi except for Azrine & family..It was fun..we all dah plan lama gak dah..mula2 nak pegi Paka, pastu x jadi nak pegi Cherating plak..last2 pegi PD jer..jadi la...

We all bertolak dalam pukul 10.30pagi from rumah nenek...sampai PD, berkelah kat pantai Teluk Kemang..best...siap bakar ikan & daging lagi...lama jugak lepak2 kat situ sementara nak tunggu check in kat Ilham pukul 2.30ptg....

Umah kat Ilham tu ok gak la..we took 3 bedroom house, ground floor..rumah dia besar..kebetulan ader laman sikit siap boleh main badminton & main baling selipar lagi..giler betul...memang best la..hopefully, next time boleh la pegi lagi...



Monday, 5-Jan-2009 20:37 Email | Share | | Bookmark
Irdina 1st Day school..

hari orientasi (4/1/09)
 
 
View all 8 photos...


Monday, 8-Dec-2008 15:38 Email | Share | | Bookmark
Aidiladha 2008..

 
 
tengok apa kat tangan Fina..
View all 8 photos...


Sunday, 30-Nov-2008 14:29 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 25-Nov-2008 14:49 Email | Share | | Bookmark
Tok Operate Lutut..

 
abah & anak2 tgh tunggu mak..
pukul 7.30 ptg baru mak kuar dari OT
View all 10 photos...
Mama & abah balik on 24/11/08 malam naik bas ja from Jalan Duta..Dina & Fina tinggal kat KL..kesian derang..Mama stay kat Aloq Setar for 4 days, tunggu mak kat hospital. Tp abah, 26/11/08 dah balik sbb kesian kat Dina & Fina..Mama balik KL balik ari Sabtu malam..kesian Fina sampai demam2 rindu kat Mama..yer ker rindu kat Mama...???

Tok was admtited on 23/11/08. 25/11-lutut sebelah kanan tok selamat dioperate. Kesian tok..tok kata sakit sangat...lama jugak tok kat hospital..sekarang tok dah balik rumah & dah start berjalan guna walking frame..InsyaAllah tok akan dapat berjalan seperti biasa nanti...& dah x sakit dah..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net